بیهوشی دندانپزشکی کودکان

سابقه بیهوشی دندانپزشکی کودکان:

در سال ۱۳۸۶ دکتر غروی و همکارانش مطالعاتی را در دانشکده دندانپزشکی کودکان مشهد در زمینه ارزیابی بیهوشی دندانپزشکی کودکان انجام داده و بطور کلی نتایج حاصل از مطالعات داخلی و خارجی نشان می دهند که این روش از دندانپزشکی دارای ریسک و خطر بسیار پایینی بوده و بسیار در درمان دندانپزشکی اطفال موثر است.

والدین  برای اطمینان بیشتر و بررسی شرایط فرزند خود میتوانند پس از ویزیت اولیه توسط متخصص دندانپزشک اطفال و توصیه به درمان تحت بیهوشی با دکتر بیهوشی و متخصص کودکان نیز مشاوره های لازم را داشته باشند.

اقدامات قبل از بیهوشی :

  •  ارزیابی کامل دندانهای نیازمند به درمان ، توسط متخصص دندانپزشکی اطفال
  •  انجام آزمایشات لازم قبل از بیهوشی در آزمایشگاه های مجاز
  •  ارزیابی بالینی بیمار قبل از بستری توسط متخصص بیهوشی
  •  عکس از ریه کودک تا توانایی دریافت اکسیژن توسط ریه سنجیده شود ( درصورت نیاز)
  •   ناشتایی قبل از عمل به مدت ۶ ساعت قبل از عمل برای شیر و جامدات و به مدت ۲ ساعت برای مایعات شفاف

ضمنا والدین باید کلیه اطلاعات لازم در مورد بیماری های کودک خود را به هنگام تکمیل پرونده کتبا اعلام و امضا نمایند.

بیهوشی در دندانپزشکی کودکان تحت بیهوشی عمومی و به صورت سرپایی در اتاق عمل با تجیهزات کامل و با مانیتورینگ اعمال حیاتی صورت می گیرد. در مجموع با توجه به پیشرفت هایی که در مراکز درمانی صورت گرفته، می توان گفت بیهوشی در دنیای امروز روشی ایمن می باشد. تیم تخصصی در بیهوشی دندانپزشکی کودکان عبارتند از متخصص بیهوشی، متخصص دندانپزشکی اطفال، تکنسین ها و دستیاران ماهر و آموزش دیده

دندانپزشکی کودکان در شهریار

بسیاری از خانواده ها فرزندان خود را نزد دندانپزشک خانواده یا دندانپزشک معمولی می برند. اما برخی از خانواده ها نیاز به درمان اضافی و ویژه دارند. دندانپزشکی کودکان در شهریار تخصص های خاص خود را دارند: آنها می توانند درمان و آموزش مناسب را به کودکان خردسال ارائه دهند، آنها همچنین می توانند بیماران جوان با نیازهای خاص یا معلولیت را تحت درمان قرار دهند.

2 3

کلینیک دندانپزشکی کودکان با بیهوشی

اگر ترس کودک شما از دندانپزشک قابل درمان نیست و نمی‌خواهید درمان پوسیدگی را به تعویق بیندازید، می‌توانید در مراکزی که متخصصان بیهوشی و دندانپزشکان مجرب مجاز به انجام «درمان بیهوشی دندانپزشکی اطفال» هستند، درمان‌های دندان‌پزشکی تحت آرام‌بخشی و یا بیهوشی عمومی را انجام دهید.

بیهوشی دندانپزشکی اطفال

درمان های دندانپزشکی کودکان از منظر خاصی نیازمند دقت و حوصله است. از آنجایی که ملاقات کودکان با دندانپزشک در سنین پایین انجام می شود، نگرش دندانپزشک زمینه را برای نگرانی کودکان در مورد پزشکان و تجربیات آینده آنها فراهم می کند.

در کلینیک آرمانی، توصیه می کنیم کودکانمان از سن ۳ سالگی به دندانپزشکی مراجعه کنند. ما حداکثر توجه را به متخصصان پدودنتیست که در این زمینه تخصص دارند می‌کنیم تا محیط بالینی را به گونه‌ای آماده کنند که کودکان علاقه مند به معاینات دندانپزشکی باشند و به گونه‌ای به دندانپزشک نزدیک شوند که کودک دندانپزشک را دوست داشته باشد.

ما با تجربه چندین ساله خود شاهد بوده ایم که در نتیجه درمان های ما با این دیدگاه، فرزندان ما که در اولین برخورد برای ورود به کلینیک تردید دارند، پس از مدتی به کلینیک می آیند. بنابراین، هم کودکان و هم والدین روند درمان را با خوشحالی سپری می کنند. برای موارد خاصی از بیهوشی دندانپزشکی اطفال برای درمان استفاده می شود تا کودکان شما احساس راحتی کنند. دندانپزشکی با بیهوشی باعث کاهش احساس استرس و ترس با استفاده از بیهوشی کودکان می شود.

Tongue And Your Health scaled 1

دندانپزشک اطفال در شهریار چه مزایایی برای کودکان شما دارند؟

مانند اکثر دندانپزشکان، دندانپزشک اطفال در شهریار بر سلامت دهان، پیشگیری و درمان بیماری ها و پوسیدگی دندان تمرکز دارد. دندانپزشک اطفال به خانواده ها و سایر متخصصان دندانپزشکی در مورد بهترین شیوه رفتار با کودکان آموزش می دهند. دندانپزشکان اطفال همچنین در توضیح روش ها به کودکان و ایجاد اعتماد با بیماران خردسال خود متخصص هستند.

 

مدت زمان بیهوشی :

مدت زمان بیهوشی  به تناسب تعداد دندانهای پوسیده و نیاز به درمان معمولا بین ۱ تا ۳ ساعت به طول میانجامد. و بیمار پس از اتمام کار در فاصله بین ۵ تا ۲۰ دقیقه به هوش آمده و پس از حدود ۲ ساعت با تایید پزشک ترخیص میشود.

چه کودکانی نیاز به بیهوشی دارند؟

  1. کودکان غیر همکار: به کودکانی گفته میشود که در شرایط عادی آماده همکاری با دندانپزشک معالج را ندارند. این مورد شایعترین علت ارجاع بیماران بیهوشی تا ۸۵ درصد می باشد.
  2. کودکان معلول و عقب مانده ذهنی که توانایی و همکاری کمتری با متخصص دندانپزشک معالج را دارند .
  3. کودکان کم سن و سالی که با تعداد زیادی دندان پوسیده ( ۵ تا ۱۰ مورد) مواجه بوده و کنترل فیزیکی آنها تا حدی غیر ممکن و طاقت فرسا است.
  4. کودکانی که بنا به هر دلیلی ترسو و یا دارای مشکلات روانی هستند و حاضر به درمان دندانهای خود نیستند ، فقط از این طریق است که می توان آنها را درمان کرد تا ترس و واهمه آنها در طول زمان کاسته گردد.
  5. گستردگی اعمال دندانی، که اگر در طی چندین نوبت مراجعه نمایند باعث خستگی و کاهش روحیه در آنها و منجر به دوری از دندانپزشک خواهند شد

what is atypical infant swallowing 2t7

مراقبت های بعد از درمان دندانپزشکی تحت بیهوشی:

  1.  شواهد امر نشان داده کودکان بعد از ١ الی٢ ساعت بعد از بیهوشی می توانند به تغذیه عادی خود با الویت مایعات واز همه مهمتر با حجم کم آغاز نمایند.
  2. والدین گرامی باید توجه کنند از دادن غذاهای سفت و سنگین و به مقدار زیاد خود داری نمایند.
  3. شایعترین عوارض بعد بیهوشی تورم لب و زبان است . بنابراین والدین باید به توصیه های پزشک معالج توجه نمایند تا موجبات تورم لب و زبان نگردند.
  4. والدین باید بعد از ترمیم دندانهای فرزندانشان تلاش نمایند ، بخشی از عادات غذایی نامناسب کودک خود را تغییر و یا اصلاح نمایند .چون با توجه به فراوانی مواد قندی ( انواع شیرینی ها، بستنی ….) تنقلات فراوان و مضر، نوشابه های گاز دار و بیشتر موادی که ریسک پوسیدگی را بالا می برند، بکاهند و در واقع پیشگیری بر درمان را جزو اولویتهای فرزندان خود قرار دهند زیرا این کودکان غیر همکار بوده و درمان مجدد برای آنها دشوار میباشد.
  5. رعایت کامل بهداشت دهان و دندان ( مسواک زدن حداقل دو بار در صبح و اواخر شب، آبکشی دهان بعد از صرف انواع شیرینی ها و تنقلات، کشیدن نخ دندان و حتی مسواک زدن زبان )
  6. کنترلهای دوره ای (چکاپ ) دندانها و فلوراید تراپی … را جزو برنامه های بعدی خود قرار دهند