بهترین جراح فک صورت در کرج
جراح فک صورت از روش های تشخیصی و درمانی لازم برای اصلاح بیماری ها، آسیب ها و اختلالات بافت قسمت دهان، دندان و فک در بیماران استفاده می کند. در محدوده درمانی جراحی فک وصورت روش های درمانی زیر توسط جراح فک صورت انجام میشود.
- کشیدن دندان های معمولی و جراحی
- کشیدن دندان عقل نهفته
- جراحی دندان عقل
- روش های مختلف ایمپلنت دندان و زیگوماتیک
- تشخیص و درمان کیست و تومور فک
- عمل جراحی قبل از پروتز دندان
- لیفت سینوس برای کاشت دندان
- پیوند استخوان فک
- تشخیص و درمان صدمات تروماتیک دندان و لثه
- درمان محافظه کارانه و جراحی شکستگی فک
- انجام جراحی ارتوگناتیک،
- درمان بیماری های مفاصل فک
- جراحی دهان، دندان و فک و صورت
افراد با نیازهای ویژه مانند بیماران با مشکلات سیستمیک و افراد دارای ناتوانی های جسمی و یا ذهنی به راحتی می توانند از خدماتی که جراح فک صورت ارائه می دهد ، بهره مند شوند.
اولین جلسه درمانی برای تشخیص و برنامه ریزی درمانی بیماران ما که به کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی آرمانی مراجعه می کنند توسط پزشکان متخصص جراح فک صورت انجام می شود. در صورت نیاز به تصویربرداری و رادیوگرافی برای تشخیص، بیماران ما به بخش رادیولوژی ارجاع داده می شوند و در صورت لزوم رادیوگرافی انجام می شود. پس از تکمیل برنامه ریزی درمانی ، زمانبدی دقیق برای انجام اقدامات درمانی مورد نیاز صورت می گیرد.
درمان بیماران کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی آرمانی که به دلیل ناتوانی جسمی و یا ذهنی نمی توانند با درمان های دندانپزشکی سازگار شوند، ترس از دندانپزشک دارند و همکاری نمی کنند ، تحت آرامبخشی داخل وریدی و بیهوشی عمومی در اتاق عمل انجام می شود. کلینیک دندانپزشکی شبانه روزی آرمانی این روش های درمانی را توسط متخصص بیهوشی و جراح فک صورت در شرایط اتاق عمل انجام می دهد.
با توجه به نیاز بیماران ما که درمان آنها تکمیل شده است، جلسات کنترل در دوره های مشخصی که توسط پزشک توصیه می کند ، انجام می شود.
آنچه در این مقاله می خوانید
جراح فک صورت چه وظایف و مسئولیت هایی دارد؟
وظیفه اصلی جراح فک و صورت بهبود عملکرد و ظاهر فک است. سایر وظایف متخصصان حرفه ای را می توان تحت عناوین زیر دسته بندی کرد.
- تجزیه و تحلیل داده های بیمار برای تعیین نیازهای درمانی بیمار
- همکاری با سایر متخصصان، مانند دندانپزشکان ترمیمی و ارتودنتیست برای برنامه ریزی درمان
- تجویز داروی بیهوشی یا آرامبخش به بیمار برای کنترل درد
- انجام عمل جراحی برای کمک به بازسازی بافت استخوان و لثه از دست رفته
- برای آسیب های صورت مانند شکستگی استخوان صورت، روش درمانی مناسب را ارائه دهد.
- جراحی فک برای درمان شکاف لب کودکان و مشکلات رشد فک
- درمان تومور و کیست در دهان و صورت با استفاده از جراحی
- درمان عفونت فک
- انجام اقدامات زیبایی مانند تپیوند استخوان فک و گونه
- وفاداری به حریم خصوصی بیمار
ویژگی هایی که جراح فک صورت باید داشته باشد
- توانایی تجزیه و تحلیل اطلاعات برای انتخاب بهترین روش درمانی
- مهارت های حل مسئله پیچیده و تفکر انتقادی داشته باشد
- داشتن ثبات
- بدون نقص در بینایی
- توانایی استدلال پیشرفته
- آرامش در موقعیت های استرس زا و تصمیم گیری موثر
- خدمت رسانی حرفه ای و همدلانه با بیماران
- توانایی مدیریت تیم جراحی
بهترین جراح فک صورت کرج
کلینیک دندانپزشکی با افتخار از خدمات رسانی به همشهریان عزیز با استفاده از بهترین متخصصین در زمینه جراحی فک صورت در شهر های کرج ، شهر قدس و شهریار آماده خدمات رسانی به شما می باشد.
کلینیک دندانپزشکی آرمانی با همراهی اساتید با تجربه و متخصصی مانند دکتر فرامرز مجتهدزاده بهترین جراح فک صورت در کرج برای تمام مشکلات دندانپزشکی شما پاسخگو می باشد.
دندان عقل چیست؟
دندان عقل سومین دندان آسیاب است که در قسمت عقب دهان قرار می گیرد. این دندانها معمولاً تا سنین 20 سالگی روند رشد خود را به پایان می رسانند. دندان عقل بیشتر مواقع به دلیل کمبود فضا در فک، انحراف در موقعیت رویش یا تراکم استخوان در ناحیه مربوطه، به طور صحیح رشد نمی کند.
آیا هر دندان عقلی باید کشیده شود؟
اگر دندان عقل کاملا روییده ، به راحتی تمیز شود و پوسیدگی عمیقی روی آنها وجود نداشته باشد نیازی به کشیدن ندارند. اما دندان عقل به راحتی با نخ دندان و مسواک تمیز نمی شوند و پوسیدگی هایی دارند که قابل درمان نیستند و و باعث می شوند که فرد بی اختیار گونه و زبان خود را گاز بگیرد، به این دلیل باید کشیده شود.
دندان عقلی که نمی تواند به طور کامل رویش کند، می تواند به ریشه دندان های آسیاب دوم دقیقاً در کنار آنها تکیه داده و به مرور زمان به آن دندان آسیب برساند یا گاهی اوقات در اطراف آنها کیست ایجاد کند. در صورتی که این نوع عفونت ایجاد شود و باعث درد و آبسه دندان شود، باید فوراً توسط جراح فک صورت برداشته شود.
آیا دندان عقل باعث ازدحام دندان های جلویی می شود؟
ازدحام دندان جلویی در افرادی که دندان عقل ندارند نیز مشاهده می شود. ازدحام در اختلالات تماس بین دندان ها رخ می دهد. اگر برای اصلاح این مشکل تمام دندان ها به سمت عقب برگردند، باید دندان عقل کشیده شود.
بعد از جراحی دندان عقل چه اقداماتی باید انجام شود؟
تامپونی که روی ناحیه جراحی قرار می گیرد برای جلوگیری از خونریزی است. بباید تامپون را به مدت نیم ساعت گاز بگیرید. در 24 ساعت آینده از مصرف مواد غذایی خیلی گرم، الکل، سیگار و نوشیدنی های اسیدی خودداری کنید. شب بعد از جراحی دندان عقل باید روی بالش بلند دراز بکشید و هرگز از آسپرین و داروهای مشابه به عنوان مسکن استفاده نکنید و فقط از داروهایی که پزشک تجویز کرده ، استفاده کنید. پس از جراحی دندان عقل، باید یخ را به طور متناوب از بیرون به ناحیه دندان کشیده شده اعمال کرد. یخ را نباید مستقیماً روی پوست قرار دهید زیرا یخ می تواند باعث سوختگی و آسیب های جبران ناپذیر روی سطح پوست شود.
مواردی که بعد از جراحی فک و صورت باید در نظر گرفت
اگر حتی پس از 4 تا 5 روز بعد از جراحی فک و صورت از تب بالا، خونریزی بدون وقفه، بوی بد دهان، قرمزی دردناک و تورم شکایت دارید. فورا با متخصص یا جراح فک صورت کلینیک دندانپزشکی آرمانی تماس بگیرید.
آیا هرگونه تورم یا تغییر رنگ در زبان، گونه، زیر زبان یا کام نشان دهنده بیماری خطرناک است؟
یکی از اولین قسمت هایی که علائم اولیه بسیاری از بیماری ها در بدن دیده می شود، دهان است. هرگونه تغییر مانند تورم یا تغییر رنگ در زبان، گونه، زیر زبان یا کام باید پیگیری شود و در صورت وجود نشانه ای از ناراحتی جدی، روند درمان بدون تاخیر آغاز شود.
اگر کیست در انتهای ریشه دندان ایجاد شده باشد، آیا این دندان باید کشیده شود؟
اگر کیست های ایجاد شده در نوک ریشه دندان در مرحله اولیه باشند، بدون نیاز به کشیدن دندان قابل درمان هستند. برای این کار ابتدا درمان ریشه روی این دندان ها انجام می شود و سپس با مداخله جراحی ریشه دندان درمان می شود.
آیا دندان های نهفته باید کشیده شوند؟
ارتودنسی (اصلاح دندان های کج) یکی از شاخه های اصلی دندانپزشکی است که جراح فک صورت با آن همکاری می کند. دندان نهفته، تحت عمل جراحی قرار میگیرند و به مرور زمان در جایی که باید باشند توسط ارتودنسی نگهداری میشوند.
اگر یکی از دندان های آسیاب فک بالا برداشته شده و غذای خورده و نوشیده شده از بینی بیرون می آید چه باید کرد؟
ریشه دندان های آسیاب در فک بالا بسیار نزدیک به حفره سینوسی است و ممکن است در داخل این حفره قرار گیرد. پس از جراحی دندان ، سینوس می تواند در شکاف ایجاد شود. برای درمان این شکاف و بهبود سینوس باید فوراً با جراح فک صورت مشورت کنید.
آیا همه افراد می توانند از ایمپلنت دندان استفاده کنند؟
مهمترین معیار در هنگام کاشت، عدم وجود بیماری سیستمیک پیچیده است که از جوش خوردن ایمپلنت با استخوان فک جلوگیری می کند، و حمایت کافی از استخوان در ناحیه ای که قرار است کاشته شود. بیماری هایی مانند دیابت از روند بهبودی محل جراحی جلوگیری می کند. اگر عوارض جانبی این بیماری ها با دارو قابل کنترل باشد، کاشت دندان مانعی ندارد.
آیا قبل از ساختن پروتز، جراحی فک و صورت در دهان ضروری است؟
در برخی از بیماران انجام یک مداخله جراحی قبل از پروتز ضروری باشد. به خصوص در بیمارانی که مدتها پیش دندانهای خود را از دست دادهاند ، ممکن است ناحیه استخوانی در دهان وجود نداشته باشد که پروتز در آن قرار گیرد. گاهی اوقات، پروتز قدیمی می تواند باعث ایجاد برآمدگی یا برخی بی نظمی های بافتی در دهان شود. بنابراین بدون اصلاح این مشکلات امکان اندازه گیری سالم و ساخت پروتز مناسب وجود نخواهد داشت.
در صورت ضربه به دهان، چانه و ناحیه صورت چه اقدامات ضروری باید انجام شود؟
در صورت عدم وجود آسیب مغزی، بیمار باید با ظن شکستگی در دهان، فک و استخوان های صورت به جراح فک صورت ارجاع داده شود. معاینات رادیولوژیک لازم انجام شود و در صورت وجود شکستگی در فک ها بدون تاخیر جراحی فک و صورت شروع شود.
مهمترین اشتباه در درمان آبسه (عفونت) دندان چیست؟
آبسه دندان به صورت تورم و عفونت پر از چرک در داخل یا خارج دهان ظاهر می شوند. این تورم های ملتهب باید بلافاصله با جراحی باز شوند و التهاب داخل آن تخلیه شود. بیمار اغلب سعی می کند تنها با استفاده از آنتی بیوتیک ها خود درمانی کند که این امر روند درمان را پیچیده می کند.
روش های جراحی فک و صورت چگونه انجام می شود؟
جراحی فک و صورت در شرایط اتاق عمل و در محیطی استریل توسط جراح فک صورت انجام می شود. مداخلات جراحی داخل دهانی با بی حسی موضعی و بی حس کردن ناحیه مربوطه انجام می شود، گاهی اوقات می توان از بیهوشی عمومی (نارکوزیس) یا آرام بخش استفاده کرد.
بیهوشی عمومی (نارکوزیس) و آرامبخشی چیست؟
بیهوشی عمومی نوعی بیهوشی است که در آن با تجویز داروهای داخل وریدی و گازهای بیهوش کننده در بیمار حالت بی هوشی ایجاد می شود. بیشتر در بیماران مبتلا به ترس و اضطراب، افراد دارای عقب ماندگی ذهنی و در مواردی که بی حسی موضعی کاربرد ندارد ، ترجیح داده می شود.